Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sommartoner

 

 

Går genom sommarblommande

maskroshagar

Följer toner av

änglaspelande symfonier

som sinnena behagar 

 

~soliga dagar~

 

Strör liljekonvaljer

längs stigen jag går

Lättare för dig att

följa mina spår

 

~dagen är vår~ 

 

Väntar dig vid gläntans slut

Där de sista tonerna

klingar ut

 

Där finns platsen som

är så rik

på skönklingande rytmik

 

~skapar egen musik~ 




Fri vers av nettizen
Läst 209 gånger
Publicerad 2007-04-08 20:59



Bookmark and Share


  Thommy
Jättefin text och jag längtar efter doften av liljekonvaljer.
2007-04-08

    ej medlem längre
Va du suktar! Skriva så här vackert och lockande om sommaren, den mest älskade. Känner doften liljekonvalje och hör sommarsusmusiken....
Ljuvlig!
2007-04-08
  > Nästa text
< Föregående

nettizen
nettizen