Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Frysta spår

 

 

Ensamma spår i sand

på 

frostbiten strand 

 

Frysta minnen

av den som längs

remsan en gång

vandrat

 

Tills värmen kommer....

 

Tinar upp

frusen himlakropp

 

Det är vår

Dags att göra nya spår

 

~För Två~ 




Fri vers av nettizen
Läst 209 gånger
Publicerad 2007-04-09 06:51



Bookmark and Share


    Lillemor
Hopp och längtan
vackert förmedlat
i kärleksfulla spår
2007-04-09

    ej medlem längre
Nya spår för två....ahhhohhh! Storartat sagt om stundande tvåsamhet!
Väldigt bra vännen!
2007-04-09

  issac.a.m
Dags att göra verklighet med blicken mot framtiden
ny start i livet!Vacker text...
2007-04-09

    sunnanvind
Härlig text! Jag ser vandringen, ensamheten, hoppet och så äntligen!... Äntligen så kommer vandringen att vara delad med någon...Den här är mycket vacker vännen! Applåder!!!
2007-04-09
  > Nästa text
< Föregående

nettizen
nettizen