Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

under gnistrande stjärnvalv




Stjärnnatt

Listad på överlevnadens kontrakt
Struken och berättigad evigheten
Du finner dig där genast ur tanken

Stilla
oändligt svävande
tröstande
närande

dränkt i  ljus och närvaro

Biljoner himlakroppar blickar ner och
omsluter dig
och
allt som är




Fri vers av Annika Gustafsson
Läst 381 gånger
Publicerad 2007-04-09 07:51



Bookmark and Share


  Måna N. Berger
Underbar meditationsdikt!
2007-04-09

  Jack E. Gladh VIP
Som det finaste mantra att meditera i. Mycket sköna efterlängtade ord ifrån dig. :o)
2007-04-09

    Maria Malm
Vackert skrivet om känslan att vara sedd av stjärnorna.
2007-04-09
  > Nästa text
< Föregående

Annika Gustafsson
Annika Gustafsson