Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lys du kärleksväsen

 

I den mörkaste blå natt omsluter de lysande dig och dig

Som en kupa av dioder under under

Ljuset letar sig in i alla vrår och finner sig studsande mellan alla impulser

som stimulerar och triggar

 

Världsmänniska

Undergivande kärleksväsen

 

Le mot alla ljus

Lys och delaktigheten sprids




Fri vers av Annika Gustafsson
Läst 320 gånger
Publicerad 2007-04-09 08:09



Bookmark and Share


  Mikael Lövkvist
Vad vackert du ser och skriver. Jag beundrar hur du förenar din upplysning och din poesi. Inspirerande och vägledande.

Vad heter förresten dikten som du har under din \"om mig\" flik (där du dansar) ? Den är så vacker och jag skulle vilja skriva en kommentar till den.
2007-04-18

    Lena Nilsson
Vackert!
2007-04-16

  Vind
Vackert klokt mantra, mycket (även om ordet dioder kanske känns lite malplacerat)!
2007-04-09
  > Nästa text
< Föregående

Annika Gustafsson
Annika Gustafsson