Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hittade denna vers, nedklottrad på en av mina inköpslistor


Guldkant

Himlen hade guldkant idag
rosa moln med guldskimmer i
Var det någon alls som såg?
Men människor bara skyndade förbi
med ögon riktade mot marken




Fri vers av ÅsaLena
Läst 830 gånger
Publicerad 2007-04-09 14:16



Bookmark and Share


  Annette Andersson
Så vackert att kunna fånga dessa små guldkanter som finns var dag!
2007-04-09
  > Nästa text
< Föregående

ÅsaLena
ÅsaLena