Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
alla har vi nå\'n sorts mask


Clown

Clownen har ett leende i ansiktet
men kanske gråter han innanför
eller så skrattar han stort
men gör en grimas åt publiken

Clownen snubblar i manegen
men på väg till sin vagn efteråt
går han med stolta steg eller ryggen böjd
det beror på dagen som varit

om skratt eller gråt

Clownen sover inte på natten
för att ögonen bränner
av smink eller annat skräp
det får vara osagt

Clownen lever sitt liv
han snubblar och skrattar
och händer det att han gråter
så ser det ut som om han ler.




Fri vers av Dionysius
Läst 411 gånger
Publicerad 2007-04-10 03:03



Bookmark and Share


    Maria Malm
Kan inte låta bli att tycka lite synd om clownen..och visst bär vi alla olika masker..att ta på vid olika tillfällen..
2007-04-10
  > Nästa text
< Föregående

Dionysius
Dionysius