Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ta vara på din talang...


Gåvan

Som en pärla,
på havets botten,
en oåtkomlig hemlighet
förborgad mellan musselskal.

Vit och glänsande,
blank och gnistrande,
men ingen vet,
ingen har sett,
inte ens musslan.

Faktum är,
en pärla,
hur vacker den än är,
kan bara synas,
i ljuset.





Fri vers av Jack E. Gladh VIP
Läst 1877 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2007-04-09 16:03



Bookmark and Share


    lory
fint,,gillas
2011-12-16

    ej medlem längre
Vad glad jag blev när denna dök upp som relaterad text till min senaste...Fenomen-Tanka.
Denna gåva är mycket vacker!:)
2008-05-26

  Michaela Dutius
Oerhört vacker med vemod och sorg som skimrar mellan orden
2008-01-27

  Erik L
Fin text! Jag gillar den skarpt!
2007-08-26

  Björn Karlsson
Formen på din dikt äger ett språk som talar till mig.
Enkelheten. Det går rakt in i mig.
Min egen mussla förstår.
Tack.
2007-08-24

    sunnanvind
underbar text!
2007-07-17

  aol
så fina rader 5 stjärnor
2007-07-13

  poetryGirl
jag tycker om dina dikter, och det märks att du genomlevat sorg, precis som jag!
2007-07-13

    Lindizz
åh en så otroligt fin text..tänkvärd..bokmärker denna!
2007-06-12

  TheThinLine
Den är fin, och sann.
2007-06-08

  Catrin
Tänkvärd och vackert skriven text.
2007-06-02

  Havsjungfrun
Yes..är den äkta så lyser den mer i mörker..=)..mycket fin text!
2007-06-02

    Donna
Så vacker...hoppas att ljuset når till pärlan... :)
2007-04-09

  devilsangel
Helt underbart, vackert skrivet!
2007-04-09

  Lena K Nilsson VIP
Jättefint skrivet!
2007-04-09

  Kim Alexis
Åh, vad fint
2007-04-09
  > Nästa text
< Föregående

Jack E. Gladh
Jack E. Gladh VIP

Mina favoriter
FROST