Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Alla dagar går inte i sockersötebrödslandets spår......


Leda

 

 

När ledan

begraver dig levande

långsamt

spadtag för spadtag

 

Du känner jordsmaken

i munnen

Ögonen svider

 

När rötterna från

intilliggande träd

sticks

Skrapar upp stora

blödande sår

på din redan

sargade kropp

 

Du försöker

skrika på hjälp

men när du öppnar

munnen

så fylls den med

jord

 

Kvävande 

Så oändligt långsamt

men ofrånkomligt

 

~kvävande~ 

 




Fri vers av nettizen
Läst 204 gånger
Publicerad 2007-04-09 18:20



Bookmark and Share


  Thommy
Den här gick verkligen inte i sockersötebrödslandets spår, bra skrivet.
2007-04-10

    sunnanvind
Hu...En värsta mardröm! Heter du Hitchcock i efternamn?!
2007-04-10

  Lapptanten
Fantastiskt bildspråk! Så väl du sätter bilder på känslorna.
2007-04-10

  Jessikalbertsson
du har fångat min största mardrömm i en text, bra, otroligt bra.
2007-04-09

    ej medlem längre
*gäsp* orkar inte kommentera...är lite less...*S*
Träsmak i mun har jag hört om men du utmynnar ngt nytt här...\"jordsmak i munnen\"
Snyggt!
2007-04-09
  > Nästa text
< Föregående

nettizen
nettizen