Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blaha

 

Står i skuggan

av mig själv

i rummets 

mörkaste punkt

 

Dagen som började

så bra

Slutade i ett

slött

"blaha"

 

Tiden då man borde

 ha lärt sig

Slutat förvånas

 

Ändå svider det

när någon man

borde kunna lita på

 

Sviker

 

~igen~ 

 

 




Fri vers av nettizen
Läst 222 gånger
Publicerad 2007-04-09 22:08



Bookmark and Share


  Thommy
Sånt gör alltid ont, fint skrivet.
2007-04-10

    sunnanvind
Det är alltid så tror jag vi hoppas att människan är god o pålitlig...Men så jobbigt då upptäcker motsatsen...
2007-04-10

  Lapptanten
Det är förgräsligt jobbigt när luften går ur. Det enda man kan göra är att ta ett nytt andetag.
Hej vännen föresten, det var ett tag sedan. =) Men dina texter är lika bra som förr. =)
2007-04-10

    ej medlem längre
Man tror man kan bli immun mot svek men icke!
Lider med dig!
Kram
2007-04-09

  Leif Furstedt
Ja så kan det vara, inte kul
2007-04-09
  > Nästa text
< Föregående

nettizen
nettizen