Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
För mycket tankar som snurrar i huvudet


Sömnlös

Benen vill inte somna
de bara går fram och tillbaka

Axlarna kan inte slappna av
vill bara upp...upp...

Armarna vill inte sluta röra sig
inte vinkla sig mot kudden

Fötterna spjärnar emot
beröringen av lakan

Ögonlocken faller ner
studsar upp igen

Öronen vill inte sluta lyssna
efter tystnadens ljud

Händerna söker något
eller någon

Tankar snurrar
far som vettvillingar
törnar mot skallens insida
och mot varandra


Hela kroppen har bestämt sig:
- Vill och kan inte sova!




Övriga genrer av Dionysius
Läst 462 gånger
Publicerad 2007-04-10 04:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Dionysius
Dionysius