Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Försöker desperat tänka positivt när snön vräker ner.....


April april.....

 

 

Fantasifullt smyckad

med blommor i sitt hår

Kommer

med bud om en

svindlande vår

 

Snart nog

är sommaren här

med värme så

det förslår 

Då vi återigen

kan vifta på

barfotatår

 

Men just nu

nöja oss vi får

Att i ofodrade

vårskor vi går 

 

 




Fri vers av nettizen
Läst 186 gånger
Publicerad 2007-04-10 15:04



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ypperligt diktat om situationen just nu angående vårlängtan som växer i kapp med snön!
2007-04-10
  > Nästa text
< Föregående

nettizen
nettizen