Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Shh, det var inte jag.





Det var aldrig någon som såg en hel
Svart vit vinter sorg



För vissa föddes bara med en sko
Och står därför lite ostadigt på marken



Fast jag hörde om någon som lirkade av sig sin enda sko
Och hon står motförmodan kvar
Men det var inte jag







Har ni sett blåmärkta armar nyligen?
Eller blundar ni för sanningen fortfarande?
Antagligen





Inlåsta trasiga hjärtan hänger uppspikade
I hjärtekrossarens träd



Samtidigt som basgångarnas vibrationer precis spräckte
Någon annans trumhinna






Fri vers av Vinterdiamant
Läst 404 gånger
Publicerad 2007-04-10 16:13



Bookmark and Share


  eatinginside
\"För vissa föddes bara med en sko
Och står därför lite ostadigt på marken\"

Otroligt snyggt formulerat!!

\"Blåmärkta armar\" var också mycket, mycket bra!
2007-04-18
  > Nästa text
< Föregående

Vinterdiamant

Mina favoriter
nathalie