Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rödaste rött

 

 

Jag tänker

strö röda rosenblad

längs vägen som

du går

 

och

 

Lägga

de rödaste av röda  

nejlikor på din

kudde

 

Som

ett tecken på

min kärlek

i kärlekens

färg

 

Bara för att

Du är Du 

 

 




Fri vers av nettizen
Läst 216 gånger
Publicerad 2007-04-10 20:07



Bookmark and Share


  Thommy
Det kommer han att uppskatta. Fint skrivet.
2007-04-11

    ej medlem längre
Hoppas att han gör lika mot dig så kan ni bada i vackra röda blomster...*L*
2007-04-10

  Söder
Vackert röda blommor och ord ger du din älskade... Fint!
2007-04-10
  > Nästa text
< Föregående

nettizen
nettizen