Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Här är förklaringen till Rabiatas förseningar på Arlanda


Häxan tar flyget

 

Så fort som kvasten bär 

Häxan far fram

kvittrande och nykär

ser sig ej för och krockar

med tallestam

 

Med ledbruten kvast

tog så beslut i all hast

Att flyget istället ta

viktigast är ju att ta sig

dit man ska

 

Kliver ombord på fullsatt plan

mestadels familjer med barn

Några griniga gubbar också

men de har hon inte tid att tänka på

 

Lattjolajban, tänker häxan

med busig min

Undras om det går att få

fart på några glin

 

Hon siktar på en pojke med illrött hår

Och så ett vad med honom slår

Den som får första gubben att bli arg

får äran att yla som en varg

 

Lätt match för busig grabb

snodde första gubbens tupé

under glatt flabb

 

Grabben ylade därefter i högan sky

Gav flygvärdinnorna ett fasligt bry

 

För att göra häxans flygresa

något förkortad

Hon är numera från linjeflyg

livstidsportad

 

Men vad gör väl det för häxans del

Finns ju andra bolag att sätta ur spel

 

 




Fri vers av nettizen
Läst 244 gånger
Publicerad 2007-04-10 21:56



Bookmark and Share


  Thommy
Ha ha ha. Den var bra, kul att läsa häxans bus.
2007-04-11

    ej medlem längre
Härlig berättelse med fina rim!
Du är bra på häxor...*L*
2007-04-10

  Scalebag
vindarna vittnar om kaffe från forna tider och kitteln är full av gröna män i spandexbrallor.. ; )
2007-04-10

  drakbruden VIP
*S* underbart rolig! Gillade verkligen rimmet på förkortad och livstidsportad. Det är kreativitet i dess finaste form!
2007-04-10
  > Nästa text
< Föregående

nettizen
nettizen