Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vid mina fötter

du smakar på sömnen
innan du ger dig hän
innan du vågar
släppa taget





Fri vers av marianela
Läst 509 gånger
Publicerad 2007-04-10 22:28



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
eller vågar ta steget in
i just den värld du erbjuder
av vakendrömmar
2007-07-03

  Anders P VIP
vackert. att smaka på sömnen. viktigt att våga överlämna sig till sömnen.
2007-04-10
  > Nästa text
< Föregående

marianela
marianela