Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag vet egentligen inte varför jag publicerar den här. för jag är inte alls nöjd med den. men jag har inte publicerat nåt på länge och kände att jag helt enkelt ville göra det.


Dina brev doftar inte kärlek längre




För vi sprang
bort oss
Du & Jag
drunknade i
varandras ögon den
stunden



men det var nog
ganska bra att
fly från verkligheten
för ett tag
och slippa alla
ord och
blickar



jag minns dina ögon
alldeles blanka
och fulla med
liv och du
sa att du älskade
mina fast jag
har ju äckligt fula
ko-ögon och ingen
kan väl
älska såna


men ibland tror jag
att du gjorde det
i alla fall för
vad fanns det annars att
älska hos mig
jag var
tjock, dum och ful


ful, ful, ful, ful
man hör ju på
ordet att det låter
negativt

men jag tror du
tycker om min
fulhet på något sätt
för du har aldrig
sagt en elak
tanke eller ens gjort
en elak handling
Fan vad du är bäst



men när vi sakta
simmade tillbaka till
livet igen så var det
något som rykte tag
i dig och det rykte
tag i mig med


drog iväg oss åt
olika håll för att sedan
slita sönder
två hjärtan
kändes som att
världen stampade på
oss och skrattade åt
all olycka


och du sa att du
grät och ville att
allt skulle börja
om igen
snälla
tryck på rewind
det ska bli som förut


då kärleken
blommade den har
nog inte vissnat helt men
den har tappat sin
ljuvliga doft



vi lever som
i vakuum
det finns inga
partiklar att
leva för
det är tomt och
tyst
jag önskar att denna
ihåliga bubbla av
sorg nångång kunde
spricka
avståndet mellan
oss är alldeles för
långt

din kärlek kom som
ett brev på posten












men jag har
för många oöppnade kuvert




Fri vers av KallaMigVacker
Läst 451 gånger
Publicerad 2007-04-10 22:35



Bookmark and Share


  sevenmoredays
oj så fin!
2007-04-11

    Förlorade Frida
Du sa en gång att du tänkte på Lennart när du läste min text, nu tänker jag på Pia. Partiklar och vakuum.. Väldigt bra skrivet tycker jag ändå. Den här var inte alls så dum, som du tyckte. Jag gillar den verkligen. Förstår inte riktigt vad du får allt ifrån söta du, vart har du fått dessa känslor ifrån? Ääh, det spelar ingen roll
2007-04-10

  sachie
tack, för en stor bit känsla, en och annan liten tår...

bra...
2007-04-10
  > Nästa text
< Föregående

KallaMigVacker