Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Änkans hunger

Arkitekten i sitt instinkts behov
väver snabbt och säkert ett underverk
matbord och konstverk

spindelnätsprismor smekta av månens ljus
Den svarta i full aktion 
hungrig på livet och älskarens kött

Med gryningsljuset dofter vaknar
dimmslöjorna lättar
livet flödar

änkan i väntans tider
tusen små prismor i solens sken
kläckas av morgonljuset




Fri vers av Lillali
Läst 418 gånger
Publicerad 2007-04-11 23:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lillali
Lillali