Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
till min kära faster som togs bort av vinden


Ängel

God natt min vän
min själ
min solstråle och jordens salt.
God natt för gott
mitt hjärta min vind.
Min älskade med rosig kind.
God natt och sov.
Sov min änglaskatt.
Sov din första mörka ensamma natt.
SOV I RO




Fri vers av kathy
Läst 435 gånger
Publicerad 2007-04-11 14:19



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Mycket vackert vännen, tack för läsningen!
2007-04-11
  > Nästa text
< Föregående

kathy
kathy

Senast publicerade
Liv ?
Kärlek
tid
Ängel
* Se alla
Mina favoriter
Ängel