Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

den ledsamma kärleken

solvind
flicka rar och trind
mot din kind
sin hand håller

du ler
från öra till öra
ingenting så ont kan göra
att denna stund du förstöra

solnedgång
utan sång
utan sång

sakta sveper över ditt liv
utan kiv
utan riv

och du ler
över kinder breda
du skall älska henne
älska henne till leda




Fri vers av Gabrielle
Läst 749 gånger
Publicerad 2007-04-11 14:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gabrielle