Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

åskådaren stod på scenen

upplyst
av lampor och watt
stirrad på av främlingars ögon
ville vara där nere
osedd och trygg
men stod på scenens varma
buktande rygg

till toner från en solo tuba
gråtmilt skar rösten
djupa hugg i brösten
på publiken
som såg
åskådaren på scen




Fri vers av Gabrielle
Läst 476 gånger
Publicerad 2007-04-11 14:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gabrielle