Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mot Madrid, tack

Och idag blåser vinden
i riktning mot Spanien
jag vecklar ut mina vingar
lyfts av luften
flyger med vårvärmen

till dig älskling, till dig




Fri vers av Louise B
Läst 511 gånger
Publicerad 2007-04-11 17:38



Bookmark and Share


    ej medlem längre
mkt känsla i så lite text:)
2007-04-12

    Maria Malm
Härlig frihetskänsla, bara lyfta och dra!
2007-04-11

    Jennifer
Underbar text, underbar känsla, att få vara fri, att få flyga, att lyfta från marken, få förflytta sig till den man älskar eller bara var man vill. Härligt!
2007-04-11
  > Nästa text
< Föregående

Louise B