Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag älskar dej inte längre, det bara känns så

var stilla mitt hjärta
ingen får höra dej bulta
ingen får förstå
vem du slår för
vem jag älskar
för vi vet innerst inne
att det aldrig blir vi
inte igen
för han kommer
aldrig tillbaka
vi vet
för han finns inte
längre
och kommer han igen
måste vi förstå
att det inte är han
och om det är han
så älskar vi honom inte




Fri vers av Abandoned
Läst 301 gånger
Publicerad 2007-04-11 17:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Abandoned
Abandoned