Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Månen

Om jag sträcker upp
mina armar,

kisar lite med ögonen,
Har lite fantasi,

då kan jag röra månen!




Rör månen,
då dansar
vargarna
mot vals!




Fri vers av Gråtandeängel
Läst 373 gånger
Publicerad 2007-04-11 18:15



Bookmark and Share


    Niki
men du, helt lysande!!!

Just det där sista..o att kunna påverka, om man rör lite, fantasin får spela ett spratt, då sätter man fart på något annat..
lysande!
bokmärker
2007-04-16

  ia VIP
denna var helt kanon
framför allt det sista
2007-04-16
  > Nästa text
< Föregående

Gråtandeängel