Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Diagram nummer 568

och detta är vad hon ser:
Lång, smal kropp
mörka lockar faller mot xlarna
två blåa ögon
men det är ytan och längre in ska vi
ska plocka isär hennes personlighet till atomer
vi ska lägga dem i olika fack
vi ska lista de goda och de onda sidorna
och lägga in det i vår älskade statistik

men hon kan inte berätta, vi kan inte finna
ja, hon är snäll ibland
ja, hon är smart ibland
ja, hon är rolig början
men ibland är ibland och vi har ingen nytta av ibland
vi ska komma nära inpå, lära känna

tyvärr
allt är inte snällt eller elakt
allt är inte vackert eller fult
allt är inte svart eller vitt
det finns så många trendiga gråa färger också




Fri vers av Katariiina
Läst 418 gånger
Publicerad 2007-04-11 18:55



Bookmark and Share


    gnupung
Smart och kul! :)
2007-04-12
  > Nästa text
< Föregående

Katariiina
Katariiina