Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag ville bara veta vad som hänt...men du var bara tvungen att såra mig! eller?


screw the oro!!

nä nu jävlar räcker det,
jag tänker inte göra det mer!
tänker inte vara den som





















bryr sig om,

























oroar sig för,





















tror på,



















stöttar,










och älskar


















folk av hela mitt hjärta.
mitt hjärta har plats för många,
fyllt av olika sorters kärlek.
jag kan vara en älskande flickvän,
eller än vän som älskar dig på det sättet,
en älskande dotter,
eller en älskande syster.










\'






















men nu får det FAN VARA NOG!!




Fri vers av angel of tears
Läst 339 gånger
Publicerad 2007-04-11 19:09



Bookmark and Share


  Ummm~oh~yeah
:O Vad har hänt?
2007-04-11
  > Nästa text
< Föregående

angel of tears
angel of tears