Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
2005-04-10 


Mental våldtäkt

Plötsligt står han i min dörr,
hotfull med ett iskallt grin.
Som så många gånger förr -
utan lov han träder in.

Med våld han tar min slitna själ
och gör den sen till sin.
Jag är hans evigt bundna träl.
Min själ är inte längre min.




Fri vers av Skye
Läst 580 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-04-11 20:45



Bookmark and Share


  hilja
bra skrivet!
2007-04-11
  > Nästa text
< Föregående

Skye