Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
2005-02-19 


Ofrivillighetsdans

Han kommer när kvällen är här,
ber inte om ursäkt och när
han visar sin makt över mig,
kan jag aldrig säga nej.

Så när klockan slagit tolv,
för han mig ut på nattens golv.
Med sin arm omkring min hals,
i en annorlunda vals.

Han bryr sig inte om att jag ber,
min makabra kavaljer.
Han river mig med vassa klor,
tvingar mig till psykiskt hor.

Han bryter ner mitt självförsvar
och jag grips av stundens allvar.
Hans namn är Ångest och han för
mig stenhårt som en van dansör.




Fri vers av Skye
Läst 518 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-04-11 20:49



Bookmark and Share


  hilja
gillade även denna dikten välldigt mycket!

kanske hade blivit ännu bättre om det rimmade även i slutet..men det kanske inte är meningen?
2007-04-11
  > Nästa text
< Föregående

Skye