Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Solen är inte varmare än du.




Inte änns solens varma sken


Biter på skadade själar






Fri vers av Vinterdiamant
Läst 363 gånger
Publicerad 2007-04-11 20:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vinterdiamant

Mina favoriter
nathalie