Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Burn motherfucker, burn!

Väckarklockan ringer...
Ångest!
Är dom kvar?
Har jag bara drömt?
Jag öppnar ögonen...
Jag ser ner på min lipande soffa
och i hans uttryckslösa kroppsspråk förstår jag...
att det är sant!
Vad var det som förledde mig så?
Jag ser en tydlig bild av glittrande tänder och en namnbricka med texten " Hemtex Karina".
Jag hör ord som ekar över hennes rödmåladeläppar - De är som gjorda för dig......
Om hon bara kunde se mig nu.
En djävul i polyester har tagit över mitt hem, svalt mina övriga möblers bräckliga självkänsla och hotat min sinnesfrid.
Hur kunde detta hända? Ett varningens ord på vägen.
- Köp aldrig rutiga gardiner om du inte står pall för konsekvenserna.
Jag plockar upp en tändsticka och sjunger för full hals
"We don't need no water, let the motherfucker burn, burn motherfucker, burn."




Fri vers av emma
Läst 698 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2005-02-26 18:25



Bookmark and Share


  Fru Fralla
Hahhaa.. Älskar slutet!!!
2005-03-08

  Veronika Lundqvist
Fullkomligt genial poesi om jag får säga det själv ;)
2005-02-26
  > Nästa text
< Föregående

emma
emma