Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Naken Emma

Symaskinsdjävul!
Äter min svindyra tråd!
Jag får gå naken.




Bunden vers (Haiku) av emma
Läst 958 gånger
Publicerad 2005-02-26 18:30



Bookmark and Share


  Hans w-art Westlund VIP
symaskiner eller annan teknik för den delen kan ställa till med en hel del problem och ibland får det också konskevenser. tack för att du fick mina morgontrötta mungipor att rycka uppåt...
2005-03-16

  Markattan
Ja, så kan det gå...och mitt i vintern också...! ;o)
2005-02-27

  svartstry
Det där känner jag igen...
2005-02-26
  > Nästa text
< Föregående

emma
emma