Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till min älskade mamma.Vill inte vara någon som ångrar att man aldrig talade om hur man kände...innan det var för sent :)


Ett sätt att säga tack..jag älskar dig!

En vandring bland hägg och syren
dofter från tider som gått
sätter mig ner och ler
tänker på allt som vi fått

Hur visar man tacksamhet mot sina kära
så att dom verkligen förstår
att de alltid kommer finnas nära
brevid oss där vi går

komma i håg det som du lärde
fast ärrad är vår själ
att på familjen sätta värde
behandla alla väl

Lilla älskade mamma
du är vår trygga borg
hos oss kommer du stanna
i glädje och i sorg

Av hägg och syren en bukett du får
ett sätt att säga tack från mig
så att du vet att under alla dessa år
har vi älskat dig!





Fri vers av Manuela
Läst 412 gånger
Publicerad 2007-04-12 15:00



Bookmark and Share


  KonstigaKatter
Nu blev jag helt paff... Precis idag har jag tänkt på min mamma, att jag vill att hon ska veta, känna, förstå att jag älskar henne... hon fyller 70 år imorgon... Jag blev så glad när jag läste din hyllning, bekräftelse:) Den är så fin och kärleksfull. Så lät att ta sin mor för givet, oh...:(
2007-04-12

  Bodil Sandberg
Sååå fint poetat...tänker naturligtvis genast på min egen lilla mor..den här ska jag läsa för henne vid tillfälle!!!!
2007-04-12

  Marielle
naw, fint skrivit :) ngt sånt borde ja också skriva till min mamma .)
2007-04-12
  > Nästa text
< Föregående

Manuela

Mina favoriter
De ger varandra