Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag har glömt hur man stöper ljus

trots att jag
innerst inne alltid visste
trodde jag att vi
var förevigt
trots att jag
såg er tillsammans
och alla viskade
vägrade jag se
så när dagen kom och
våra band gick av
var jag oförberedd och
halva jag försvann
det var 5 år sedan
jag var liten och
sådär gullig som man är
och ingen skulle ta det
på allvar
det vi hade men
ingen har någonsin sett mig ändå
men du var mitt allt
mitt liv och mitt ljus
tills då
sen gick jag i mörker
tills nu
då jag äntligen klarat
att bygga en sån där
elektrisk låtsas sak
för jag har glömt hur
man stöper de riktiga




Fri vers av Abandoned
Läst 271 gånger
Publicerad 2007-04-12 16:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Abandoned
Abandoned