Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Muskler som inte stelnar av ansträngning kan dra sig samman av blindskriftsläsning.

 




Ytspänning.

Dom minsta i tusental

strax under mjukaste midjehud.

Njutningen växer sig sakral

i varje bor en kärleksgud



Knottrig

ryser

kropp

kysser

fingertopp.




Fri vers av Antropofagen
Läst 846 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-04-12 18:20



Bookmark and Share


    miramari
Vackra ord, vacker känsla.

"Knottrig

ryser

kropp

kysser

fingertopp"

De orden känns extra fint att läsa, de ligger liksom bra i munnen. :-)
2008-08-01

  aftermath
oj denna toppade min \"bortom\" he he
själva ingressen var
cool
som en
viol!
2007-05-28

  Mikael Lövkvist
Härligt spännande och inspirerande.
2007-04-18

    Lillemor
Helgjuten text med fingertoppskänsla.
Erotisk spänning i sakral stämning.
Snyggt!!
2007-04-16

  nattig
Ja visst är händer vackra!! Vilken beröring.
2007-04-13

  Lilla My* VIP
Jaha...o här sätter myrorna i huvudet igång sin gång...;)
Men en härligt livsbejakande text**
2007-04-12

  Söder
En dikt som ger rysningar... härligt skrivet om den känsliga beröringen...
2007-04-12

  Måna N. Berger
Genialisk tanke: att läsa den älskade som blindskrift!
2007-04-12

  Bodil Sandberg VIP
Ja här drar det ihop sig...inte bara under midjehuden utan även bakom öronen...och i magen...hur man blir!!!!intressant det här du!!!!
2007-04-12
  > Nästa text
< Föregående

Antropofagen
Antropofagen