Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ecoutez et éblouissez! j\'ai porté mon pyjama toute la journée


om inte det blir om
två veckor
så kapitulerar jag från jorden
tillsammans med min teve
Amelie från Montmartre
& en kudde




Fri vers av Paraply
Läst 793 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-04-12 18:21



Bookmark and Share


  Lollan_
haha.
Dina texter är finurligt bra.
rubriken var lite väl oförstålig för mig, för jag läser inte franska eller vad det nu är för språk :P
och att du ska rymma med din teve, haha, det gör texten starkare och finurligare, roligare och jätte otroligt bra. Den här korta texten är jätte bra, och du har inte skrivit på länge, bra att du är tillbaka!! :D
2007-05-24

  jaghetersara
den var fin, men jag är inte så bra på franska :(
2007-04-18

  verkligen
ha! du säger att du inte kan uttrycka dig!
detta är så jävla vackert
och jag känner som dig
men du behöver inte tänka om
jag ska gå till dig om det så behövs
jag kan inte vara utan dig
och jag tvingas till det
jag gör vad som helst
2007-04-14

    majbarn
hej darling
jag rymmer med dej
2007-04-14

  Freya
jo...
den här känns också sorglig.. eller?
det är jättekul att du är tillbakatillbaka.. eller tillbaka kanske är fel ord, men.. du lägger ut en text igen.
och just nu vet jag inte riktigt.
hm..

pusspuss
2007-04-13

    Sushi
du är tillbaka! va kul.
kort och gullig text, jag gillar också amelie från monmartre.

får man fråga lite försiktigt vad som händer om två veckor?


kram
2007-04-12
  > Nästa text
< Föregående

Paraply
Paraply