Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att man kan gå genom berg hjälper inte alltid.


det går inte

allt som jag känner
dina ord
som tränger sig på
och mina
som blir kvar
oersättliga för min tystnad

vi är så nära nu
men med galler och alarm
kan se ditt ansikte
och din utandning
som bildar sanningar
som bara du kan tyda

jag kan gå
hur långt som helst
går ensam går om
går igen
men du går inte över
och jag går hem igen




Fri vers av Mirs
Läst 351 gånger
Publicerad 2007-04-12 21:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mirs