Till min goa dotter som har en badboll på huvudet varje gång hon vaknar." />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till min goa dotter som har en badboll på huvudet varje gång hon vaknar.


Sovruffs i nacken

 

Vem är det
söta du

som tovar
och
knyter så
om natten?

Vem är det
min vän

som snor
och
bullar så

i nacken?

Är det hunden,
elefanten
eller kanske
Nallen?

söta du?

 

 

 




Fri vers av stronza
Läst 393 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-04-12 21:32



Bookmark and Share


  Carlita
det här va ju bara det sötaste jag läst på länge! I love it :)
2007-04-16

  swimsus@gmail.com
Sockersött!!
Perfekt färgval av text dessutom!
;)
2007-04-13

  Markattan
Vilken underbart söt liten dikt till en underbart söt liten tös ;o)
2007-04-12

  Jan Linderoth
Verkligen söta du! Mysig och go som en saga.
2007-04-12

  Krissie
Den här var ju underbar!!!!
2007-04-12
  > Nästa text
< Föregående

stronza
stronza

Mina favoriter
escapar