Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag lever i ett liv utan verklighet.

ag lever i ett liv utan verklighet.
Ett liv i drömmarnas land med dig.
Varje natt jag sluter mina ögon,
Står du där vid dörrens kant och väntar på mig.
Drömmar med falska hopp och samtal vi aldrig haft.
Plågande drömmar med falska förhoppningar som aldrig tar slut.

Jag lever i ett liv utan verklighet.
Ett liv varje natt med dig.
Som ödets knyck hamnar jag på platser fulla med minnen av dig.
Så nära du är i mina drömmar, men ändå så långt bort.
Jag vill skrika ditt namn och att jag älskar dig, men du hör mig inte.
Du vänder dig om och går ifrån mig.
Du lämnar mig ensam i mörkret.

Jag lever i ett liv utan verklighet.
Jag vaknar med tårar längs mina kinder.
Och känslan och doften av dig, finns fortfarande kvar.
Mitt hjärta bultar i tron om att du fortfarande skall stå kvar.
Men möts av denna kalla verkligheten att det åter var en dröm.
Med en suck jag smeker ditt foto i min hand.

Jag lever i ett liv utan verklighet.
Jag vandrar på dagarna som ett tomt skal.
Ett ihåligt skal utan mening.
Som en vilsen mal som har tappat sitt ljus.
Jag är så trött, men rädd för att somna och bli sårad igen.
Dagarna och nätterna blir längre.
Minuterna och sekunderna saktas ner.

Jag lever i ett liv utan verklighet.
Jag vill kunna gråta och somna i din famn.
Men sömnen tar ett allt hårdare grepp om mig och vinner igen.
Och åter står du där vid dörrens rand och väntar på mig med ett leende på läpparna.
Jag vill leva kvar i ett liv utan verklighet.
Bara för att vara med dig igen.
Och jag önskar av hela mitt hjärta att jag aldrig skall vakna mer.

Yoshi -07




Fri vers av Yoshimitsu
Läst 384 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-04-13 16:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Yoshimitsu
Yoshimitsu