Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kan man få gnälla lite och tycka synd om sig själv?Jag gör det i dag..


I dessa tider när alla mår som bäst....

I mitt bröst det brinner
hostar och nyser
en svullen näsa som rinner
under täcket jag myser

Bedrövligt och ynkligt
inget känns bra
lakanet är skrynkligt
hjälper inte att dra

Feber och yrsel
orken är slut
ben utan styrsel
får ej gå ut

Förkylning jävla skit
öront värre ändå
ligga och va blek och vit
när ska det över gå??




Fri vers av Manuela
Läst 457 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-04-13 16:31



Bookmark and Share


  Bodil Sandberg VIP
Ja det var ett tag sen du skrev den här...ett tag sen du låg där med svullen näsa och feber och yrsel...men jag vill ändå gärna säga att jag tycker att du skrivit helt med rim och reson och stor inlevelse..trots sjuklingastunden...kramis
2007-05-17

  KonstigaKatter
Glömde säga: jätte bra titel:)
2007-04-13

  KonstigaKatter
Duuu... jag vill vara lika sjuk som du om jag får sådan kreativitet:) Perfekt rimmelodi, sista versen låter som \"slut. basta!\"*S* Krya på dig och behåll kreativitetssjukan;)
2007-04-13

    Ling
Självklart får du tycka synd om dig själv när du är sjuk! Jag tycker också synd om dig. Krya på dig! Bra skrivet
2007-04-13

    *Zenobia*
-Hur mår du?

-Som i Ryssland! Har fått Ryska snuvan...

Du FÅR gnälla..vad jag vet är det inte förbjudet i lag...

Men inte FÖR mycket...och inte FÖR högt... *S*
2007-04-13
  > Nästa text
< Föregående

Manuela

Mina favoriter
De ger varandra