Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snart....

 

 

Vid

änden av

månskärans sken

Där allt känns

så förunderligt

blekt

 och

Det grå lyser

starkare än det

svarta

 ~

Längtar

vårens varma

vindar

Solens strålande

glädje

mot min kind

 

~ Snart ~ 




Fri vers av nettizen
Läst 203 gånger
Publicerad 2007-04-13 17:50



Bookmark and Share


  Thommy
Vackra ord du lägger fram i din text.
2007-04-13

  issac.a.m
vackert....
2007-04-13

    sunnanvind
Härliga rader...Ljuvt!
2007-04-13
  > Nästa text
< Föregående

nettizen
nettizen