Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hur kan jag skriva en så deppig sak en så härlig helg som denna? Fråga inte mig. Jag vet inte.


Snö på våren

Ute snöar det på våren
och alla såren
från igår
fryser till igen
i väntan
på nästa töväders plåga

Då går vi åter ut
med öppna händer
och ber om förlåt

Och hoppas
att någon
mot oss sig vänder

Att någon hör vår gråt
den som kommer ur
ensamhetens källa
och som inte sinar

inte förrän
vintern tar slut
om den någonsin gör det.




Fri vers av Dionysius
Läst 656 gånger
Publicerad 2007-04-14 00:10



Bookmark and Share


    Oprofessionell
den här är fullkomligen perfekt, alltså gud ja. den här blir bokmärkt. gillar hur du drar paraleller mellan vinter och sår. bravo
2007-04-14
  > Nästa text
< Föregående

Dionysius
Dionysius