Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Han dog aldrig och jag döpte honom till August. ja, jag var extremt trött.


Du tittade upp och jag hånlog med ett av dom mest falskaste leenden som går att köpa




Och där satt jag och
tittade hjärtlöst på medans din
kropp vred och
vände sig i
plågor,
nej du
fick ingen luft och du
höll på att
kvävas.


Men jag bara
satt där,
tittade med tomma
ögon på.
ditt lidande hade pågått i
jagvetintehurmånga
timmar nu.


jag hade stängt in
dig i en bubbla av det
tjockaste glas
genomskinligt,
så att jag skulle kunna
se dig ha ont.


få se dig
be på dina bara
knän om att
jag ska skona ditt
ensamma liv.
det är faktist
ensammare än mitt,
du måste
vara väldigt
olycklig
men du kanske vill
leva ändå,
vad vet jag.
du kan ju inte
prata eftersom du
sitter instängd i
glasbubblan.



men just nu tycker
jag faktist att
du är värd att få
sitta där.
för du har irriterat
mig minst
758 gånger
idag.
och jag skulle ju vara
glad så jag var
helt enkelt tvungen att
pina dig till döds.



nu har jag
bestämt mig,
du kommer att få
sitta i den där jävla
glasbubblan tills
luften tar slut och du
dör.





jag vet att det kanske
låter hårt,
inatt kommer jag att
döda någon.



men det är faktsit
sant,
imorgon när jag vaknar
kommer jag att
ha tagit livet av en


mygga.





(Förresten, jag tror precis jag upptäckte en av dina bröder)






Fri vers av KallaMigVacker
Läst 434 gånger
Publicerad 2007-04-14 11:44



Bookmark and Share


    Förlorade Frida
Haha, jag gillar inte det du gjorde mot myggan, det var därför jag gav den luft och blev arg på dig för att du gjorde sådär. Det är hemskt, men den här texten blev underbar.
2007-04-15
  > Nästa text
< Föregående

KallaMigVacker