Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
även om du aldrig blir min morfar i papprena är du det i hjärtat och hjärtat vet alltid bäst, morfar Eric föralltid.


Vatten är tjockare än blod


Vatten är tjockare än blod ibland,
morfar,
det har jag vetat föralltid,
blott för dig packade jag mina väskor
tusentals mil ifrån dig
i ett vitt hus omgett av sand
packade jag väskorna för att få
en kram av den som
alltid alltid bryr sig

Jag hatar allt som
säger att du inte är min
men jag skiter i att du aldrig
har fått ge något till mitt DNA
för ingen sjunger om kärlek så vackert som du

Det går inte att ändra
släkter,
morfar,
men det är ändå du som kramar mig

jag önskar att jag hade fått ärva min
hårfärg ögonfärg VADSOMHELST av digdig, bara dig,
men när jag säger det viskar du bara
du har fått all min kärlek, du får ärva hela världen

Du är odödlig, jag vet det lika mycket
som jag vet att
vatten är tjockare än blod ibland.




Fri vers av temugg
Läst 523 gånger
Publicerad 2007-04-14 15:40



Bookmark and Share


  Katariiina
Det är så sant!
Jag är inte heller biologiskt besläktad med min morfar, men ändå... Så är han min morfar.
2007-04-16
  > Nästa text
< Föregående

temugg
temugg