Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Era

 

Fria sinnen

skapar

fria minnen

 

Dåtidens

spegel slås

i kras

 

Nutida

skapelser

skänker

skapligt

behag

 

Nytt minne

ger själen

inspiration

att fortsätta

sin process

 

Och nu

så 

påbörjas

en ny

 

~Era ~

 

 

 




Fri vers av nettizen
Läst 180 gånger
Publicerad 2007-04-14 17:25



Bookmark and Share


  issac.a.m
Underbar...
2007-04-14

  Ronny Berk
nutid är avstamp mot framtid...historien är erfarenhetens baktid... väl skrivet... väl tänkt...
2007-04-14

    ej medlem längre
Håller med Steve här nedan...livet är en ständig början och slut medans det pågår...
Jag ser att du oxå fallit för vänter remsa stilen...*L*
2007-04-14
  > Nästa text
< Föregående

nettizen
nettizen