Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Amuletten

 

 

Lyckoamulett

skimrar lätt

i min hand

 

Ler brett

åt allt som skett

och som satt hjärtat

i brand

 

Vägen har du förberett

alla hinder förbisett

och nu leder bryggan

mot land

 

Bara 39 timmar kvar

tills jag mot målet drar

 

~till Dig~ 

 




Fri vers av nettizen
Läst 231 gånger
Publicerad 2007-04-14 23:51



Bookmark and Share


  Ronny Berk
så värmer du amuletten närmast hjärtat..så vara .. så rätt.. så riktigt..så göra.. lyssna till dess puls.. ja..
2007-04-15

  Söder
Bra diktat, och härligt för dig att det snart är dags... Så spännande!
2007-04-15

    sunnanvind
Åh...vännen! Ha det så jättebra! Myser för din skull....Kram!
2007-04-15

    ej medlem längre
Så ska det se ut vännen!!:-)
Slutspurt till kärleken!
2007-04-15
  > Nästa text
< Föregående

nettizen
nettizen