Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Allexander min yngsta prins.......


Allexander

Alltid bråttom
Lycko spridare
Lurig
Envis som synden
Xtremt våghalsig
Ap unge!
Nyfiken
Drömmare
Ett yrväder
Rolig




Övriga genrer av Lillali
Läst 361 gånger
Publicerad 2007-04-15 00:15



Bookmark and Share


  * Ammi *
sött..
2007-04-15
  > Nästa text
< Föregående

Lillali
Lillali