Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Min lilla, lilla älskling....... Världen är så stor så stor.........


Allexander, tiden går så fort och du har alltid så bråttom!

 

Minns den morgonen du hade bestämt dig för att komma ut. Nu ville du börja leva det riktiga livet. Du hade så bråttom!

Vi han inte ens till sjukhuset för nu skulle du ut! Inte om några timar utan direkt, på E4 strax söder om Gävle.....

En fin liten envis bebis! Gick när du var 9 mån, sprang innan du var 1.... Alltid så himla bråttom! Frågvis och envis!

Innan du var 2 år så klättrade du upp på vuxen cyklar och på motorcyklar, de var ju så spännande!

När du var 3 år fick jag klättra upp och hämta dig 7 meter upp i ett träd! Då insåg jag vart "apgenen" kom ifrån:)......

När du fyllde 4 år så sa du - Mamma nu är jag stor, ta fram min cykel.... Och ja visst var det sant att du nu kunde du cykla! Direkt.....

Imorgon fyller du 5 år! Min lilla "coling clown", "fågelunge", och "lill sparv". Kärt barn har många namn:)

Det kommer att bli ett spännande år!

*L*




Fri vers av Lillali
Läst 389 gånger
Publicerad 2007-04-15 00:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lillali
Lillali