Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
:-)


Kvinnor kommer Venus...

Fan, jag önskar ibland jag var 16
och höll på att upptäcka världen
framför allt den andra halvan av mänskligheten

Jag menar kvinnor förstås!

Fast å andra sidan
var jag så pucko i huvudet
vid den tiden
och dessutom en riktig mes när det gällde

Så jag stannar nog kvar
i den ålder jag är

Eftersom jag plötsligt kom på
att jag fortfarande inte förstår varför
dessa eggande mystiska varelser
är så viktiga för mig
Och jag vet inte mera om dem
efer alla dessa år

Kanske är det så
att kvinnor kommer från Venus
och männen från Mars

Det skulle kunna förklara det hela.




Övriga genrer av Dionysius
Läst 416 gånger
Publicerad 2007-04-15 01:50



Bookmark and Share


    Maria Malm
Intressant ämne du tar upp i din text. Måste säga att jag själv inte vill vara 16 igen. Vill absolut säga att den bästa tiden är nu. Även om man är från Mars och Venus, så kan man förhoppningsvis komplettera varandra emellanåt. Olikheter accepteras.
2007-04-15

  Anders P VIP
ibland känns det som du beskriver, ibland är känslan av samhörighet total. En fin och enkel betraktelse
2007-04-15
  > Nästa text
< Föregående

Dionysius
Dionysius