Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Darkness can be beautiful

Jag omges av mörkret då det är en bit av mig.
Ljuset beror på hur jag ser i spegeln.

Är jag mörkret, eller är det tvärt om?
Jag kan inte längre se.

Jag är ensam här.
Jag ser inte längre än så.

Var kommer hjärtslagen ifrån?
Jag ser inte.

Mörkret skakar. Eller är det jag?

Det svartnar.




Fri vers av Angel_of_Death
Läst 478 gånger
Publicerad 2007-04-15 02:27



Bookmark and Share


  Eder Krille
Väldigt snyggt skrivet
känns som man blir inbäddad i mörkret när man läser den
på något sätt är mörkret trygghet, när man är ett med det
och visst: Darkness can be beautiful
2007-05-21
  > Nästa text
< Föregående

Angel_of_Death
Angel_of_Death