Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Morgonsol

 

 

Morgonstjärnan stiger opp

gnuggar sina ögon

Strålar glatt över

bergets topp

 

Väcker dagen

med värme och ljus

Snart är världen full

av vardagens sus

 

Betraktar livet

när det är som bäst

 

I vårsolens

morgonsken..... 




Fri vers av nettizen
Läst 258 gånger
Publicerad 2007-04-15 09:58



Bookmark and Share


    sunnanvind
Åh! Vilken härlig! Solen du målar blev så söt...*ler*
2007-04-15

  Ronny Berk
en vårlig hyllning till värmen .. till ljuset.. till livet... ja - så vara..
2007-04-15
  > Nästa text
< Föregående

nettizen
nettizen