Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du är min bästa julklapp bror

“Godnatt, du är den bästa julklappen jag någonsin fått”
24 December 2006 sabbade allt

Jag var ensam
Alla andra satt och kramade tomten
Men farmor tyckte att jag var för stor
Gustav blev lite rädd
Och alla skrattade på tre

Jag behövde gråta över glädjen
Och gick ut i snön
Jag frös och gick in igen
Jag började städa mitt rum
Det har jag aldrig gjort på julafton
Jag hittade din msn
Som jag aldrig vågade skriva till
Tomten gav mig antagligen nytt mod

Du tänkte precis som jag
Och vi blev kallade tvillingsjälar
Bror och syster
Vi skulle luffa och åka luftballong

Jag drömde nog för mycket
För vem gillar mig
När man har en hel stad som fanclub?
Jo, du gör bra musik
Men dom älskar dig för musiken
Jag älskar dig på riktigt, bror

Jag vet att jag inte är
Din bästa julklapp längre
Nu när du vet vem jag är
Men du är fortfarande min bästa julklapp
Som jag någonsin har fått

/Din syster




Fri vers av hymerito
Läst 869 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-04-15 14:00



Bookmark and Share


    inmeddiginålsögatkamel
Jättejättefint
:D
2007-05-03

    Oprofessionell
Gud som många känslor som svallar över när man läser den här, hur du \'\'idoliserar\'\' din bror som inte tycker att du längre är hans bästa julklapp och hur du emellan raderna känner dig sårad och ensam pga av det. så sjukt bra skrivet.
2007-04-15
  > Nästa text
< Föregående

hymerito